چند نوشیدنی خوش طعم مخصوص نوروز 93

کم کم داریم به روزهای زیبای بهار و میهمانیهای ایام نوروز نزدیک میشیم.

به همین خاطر تصمیم گرفتم طرز تهیه ی چندتا نوشیدنی عالی رو براتون بذارم که از میهماناتون به بهترین شکل پذیرایی کنید

 

- چــای عیــــــدانـه

چای لیمو- نعناع – میخک دارچین

 

مواد لازم:

  • برگ نعناع تازه: ۲ الی ۳ ساقه
  • لیمو ترش:  یک‌دوم
  •  میخک: ۳ الی ۴ تکه
  • چوب دارچین: یک یا ۲ عدد

 

روش تهیه:

میخک و دارچین را درون آب جوش ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه می‌گذاریم دم بکشد. برگ نعناع و لیمو ترش را درون لیوان ریخته و دارچین و میخک را که دم کشیده به آن اضافه می‌کنیم.

 

 

- دم نــــوش آسمانی

دم نوش بهارنارنج- گل محمدی

 

مواد لازم:

  • گل نارنج: ۲ الی ۳ گرم
  • شهد یا عصاره بهارنارنج: ۲ قاشق مرباخوری
  • برگ گل‌محمدی: ۲ گرم
  •  آب جوش: یک لیوان

 

 

روش تهیه:

۲ تا ۳ گرم گل بهارنارنج را در لیوان ریخته و آب جوش را به آن اضافه نمایید. برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در لیوان را ببندید تا کاملا دم بکشد. سپس برگ گل‌محمدی و شهد بهارنارنج را اضافه کنید. می‌توانید در صورت دلخواه همراه با نبات سرو نمایید.

 

فوت آشپـــزی:

می‌توانید از عرق گل‌محمدی یا بهار نارنج نیز برای خوش‌طعم شدن این دمنوش استفاده کنید.

 

 

- چای پـــرتقال و بهار نـــارنج

ورون، میخک، استطوخودوس و پوست لیمو

 

روش تهیه:

ورون، میخک، استطوخودوس و پوست لیمو را هر کدام به اندازه یک قاشق مرباخوری داخل صافی قوری بریزید و آب جوش به آن اضافه کنید و مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد. این دستور برای ۲ نفر است.

 

 

 

- دمنـــوش اسپـــرینگ

گل گاوزبان، بهار نارنج، هل، دارچین و آویشن.

 

روش تهیـــه:

گل گاوزبان، بهار نارنج، هل، دارچین و آویشن را به اندازه یک قاشق چای خوری داخل صافی قوری ریخته تا به مدت حداقل ۱۰ دقیقه دم بکشد. این ترکیب برای دو فنجان است. نوشیدن این دمنوش باعث افزایش بیشتر اشتهای شما می‌شود. توصیه می‌شود  قبل از هر وعده غذایی نوش جان کنید.

 

 

 

 

- چــــای ترش

 

مواد لازم برای دو فنجان:

  • چای ترش: یک قاشق مرباخوری
  • سمبل‌الطیب: یک عدد متوسط
  • گل گاوزبان: یک قاشق مرباخوری
  • اسطوخودوس: یک قاشق غذاخوری

 

روش تهیـــه:

مواد گفته شده را داخل صافی قوری یا ظرف موردنظرتان بریزید. به اندازه یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و به مدت حداقل ۷ تا ۱۰ دقیقه اجازه بدهید تا دم بکشد. سپس به داخل فنجان بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد